Schließen
Hilfe
AR
EU
BG
CA (AD)
CA (ES)
中文 (CN)
中文 (TW)
HR
CS
DA
NL (NL)
NL (BE)
EN
ET
FI
FR
GL
DE
EL
IW
HI
HU
IN
IT
日本語
한국어
Lao
NB
FA
PL
PT (BR)
PT (PT)
RO
RU
SR (RS)
SR (RS)
SL
SK
ES
SV
TR
UK
VI
de
hu
en
ro
de
Toggle navigation
Katalog
Mein Bibliothek
Persönliche Daten
Meine Bücher
Besucher History
de
hu
en
ro
de
Login
loginform.informationText
Barcode:
Passwort:
Passwort vergessen?
Login
Login
Login
Cancel
Registration
Kosáry Domokos
Könyvtár és Levéltár
Suchverlauf
Herunterladen
Lang
Kurz
MARC
MARCXML
Karte
RIS
Record details
Haupttitel:
Food and Agricultural Tourism : Theory and Best Practice
Verfasserangabe:
Susan L. Slocum, Kynda R. Curtis
Medien:
Gedrucktes Material
Personenname:
Slocum, Susan L
Zusätzlicher Personenname:
Curtis, Kynda R (amerikai élelmiszer-marketing specialista)
Erscheinungsort:
London
;
New York
Verlag:
Routledge/Taylor & Francis Group
Erscheinungsdatum:
2018
Umfang, Physische Details:
[2], XVI, 246 p : ill ; 25 cm
Referenzen:
Bibliogr.: a fejezetek végén
Sprache:
Englisch
ISBN:
978-1-138-93110-7
Schlagwort:
food marketing
élelmiszer-marketing
agrártermék-kereskedelem
agricultural trade
agroturizmus
agritourism
élelmiszer-biztonság
food safety
piacszegmentáció
market segmention
food tourism
élelmiszerturizmus
rural development
vidékfejlesztés
turizmus
tourism
gasztroturizmus
gastrotourism
UDK Klassifikazion:
338.48
338.439
Record details end
Exportansicht anzeigen ...
Downloadansicht anzeigen ...
Link zu rekord:
Gegenstand Information
Gegenstand Information Ende
A szerző(k) további művei
Előző
Következő